Zinkwerk Ridderkerk

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf dat voor u zinkwerk Ridderkerk kan verrichten? Dan bent u bij A. van Berkel aan het juiste adres! A. van Berkel & Zn is opgericht in 1916 te Rotterdam door de grootvader van de huidige eigenaar A.R.L. van Berkel en heeft dus al een aantal jaar ervaring als loodgieters-, installatie- en bouwbedrijf.

Waarom Zinkwerk Ridderkerk

Mensen kiezen vaak voor zink gebaseerd op hun smaak. De schoonheid van zink kan bijdragen aan een bijzondere uitstraling van uw woning of gebouw. Zink kent echter ook andere voordelen. Als duurzaam materiaal heeft zink een lange levensduur van tientallen jaren waarna het materiaal bovendien volledig recyclebaar is.  Ook heeft zink zeer weinig onderhoud nodig. Zinkwerk kan in diverse uitstralingen worden geleverd:

  • Standaard
  • in diverse kleuren
  • gepatineerd

Het toepassingsgebied van zink is erg groot. Zinkwerk Ridderkerk is bijvoorbeeld geschikt als dakbedekking, bekleding van gevels en ook als toepassing in dakgoten.  

Contact Zinkwerk Ridderkerk

Bent u geïnteresseerd in zinkwerk Ridderkerk van A. van Berkel? Met veel enthousiasme zijn wij u graag van dienst bij het aanbrengen en onderhouden van installaties, loodgieterswerk, sanitair, dakbedekkingen en bouw werkzaamheden. Met meer dan 100 jaar ervaring in de branche staan wij garant voor kwaliteit, die doorgaans begint met een goed en betrouwbaar advies. Als u problemen met uw dank of zinkwerk heeft, neem dan gerust contact met ons op. Ook voor vrijblijvend advies en vragen kunt u bij ons terecht. Bel 010 2308991 of stuur een mail naar info@avanberkel.nl.