sterkinSterkin Erkend

Veilig wonen dankzij de Erkende Sterkin Installateur

Leidingen, meters, kranen, stoppen, relais, een paar oude schoenen en de stofzuiger. Dat is de gemiddelde meterkast in een notedop. Hier komen talloze kubieke meters gas en water en honderden Watts de grond uit. Een bron van energie dus voor het hele huis. Voor wie echter op eigen houtje aan de installatie sleutelt óók een bron van gevaren. Beter kunt u een beroep doen op de erkende Sterkin Installateur. Veiligheid voor alles.

Dat veiligheid niet helemaal vanzelfsprekend is, bevestigt het dagelijkse nieuws. Explosies, brand, vergiftiging, legionella, en zelf sleutelen aan de installatie kunnen nadelige gevolgen hebben. Daarom is het belangrijk dat u tijdig een erkende Sterkin Installateur inschakelt.

Kwaliteitseisen
De erkende Sterkin Installateur voldoet aan de normen en eisen van een erkenningsregeling. Veel professionele gas-, elektra- en waterinstallateurs zijn bij ons aangesloten. De belangrijkste eisen waar een erkende Sterkin Installateur aan moet voldoen hebben betrekking op kennis, meetapparatuur en gereedschappen. Er zijn opleidingseisen vastgesteld én normen voor het gereedschap waarover de installateur moet beschikken. Regelmatig wordt getoetst of de installaties van de erkende Sterkin Installateur voldoen aan de eisen. Dat is een goede reden om voor de erkende Sterkin Installateur te kiezen.


 

LogoIKOB-BKB, dé specialist in bouw- en vastgoedcertificering.

De behoefte aan zekerheid en ontzorging bij het bouwen en beheren van woningen en gebouwen groeit met de dag. IKOB-BKB voorziet daarin met een compleet dienstverleningspakket voor uw kwaliteitsborging en kwaliteitsbeheersing.

Op basis van 50 jaar ervaring verzorgen wij het attesteren en certificeren van uw producten, processen en systemen, het ontwikkelen en bewaken van uw eigen erkenningsregeling, bouwkundige inspecties op locatie en laboratoriumonderzoek.

U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle certificaten en keurmerken in de bouw- en vastgoedwereld. Wij bieden u ‘one-stop-shopping’ in bouw- en vastgoedcertificering.

A. van Berkel is IKOB-BKB erkend.
Meer informatie over de IKOB-BKB erkenning vindt u op www.ikobbkb.nl

 


logo_uneto-vniAls u zaken doet met een bedrijf dat lid is van UNETO-VNI, dan kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap. De vakmensen van deze bedrijven zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ze weten welke nieuwe producten er op de markt zijn en wat er technisch allemaal mogelijk is. En uiteraard werken zij ook altijd volgens de meest recente technische eisen en wettelijke richtlijnen.

U kunt er dus uitstekend terecht voor een deskundig advies en kunt rekenen op een goede uitvoering. Kies dus voor bedrijven met het logo van UNETO-VNI.

A. van Berkel is Uneto-VNI Erkend.
Meer informatie over de Uneto-VNI vindt u op www.uneto-vni.nl