Nieuwbouw

aannemerWanneer u een nieuwbouwproject laat uitvoeren wilt u dit door een professioneel bouwbedrijf laten doen. U wilt graag kunnen bouwen op een bedrijf met vele jaren ervaring, waar u een persoonlijke behandeling krijgt en waar de nieuwbouw wordt uitgevoerd zoals u dat verwacht !

U heeft een idee, een ideaalplaatje voor uw huis. Daarmee bent u bij een architect geweest die uw droomwoning voor u heeft getekend. Of u loopt rond met plannen die u graag eerst wilt laten uitwerken en vervolgens wilt uitvoeren.

Bij ons kunt u rekenen op een passend advies, service en vakwerk.

Verbouw

OLYMPUS DIGITAL CAMERAUw idee om ruimte te winnen door een aanbouw is zo gek nog niet, of een dakterras, dat zou mooi zijn! U denkt na over een gewenste verbouwing, het verwijderen of verplaatsen van een muur, er liggen plannen voor een uitbreiding van uw woonruimte of kantoor.

Een verbouwing is een kwestie van heldere afspraken maken en goed organiseren. Want ondertussen wilt u geen overlast van de bouwwerkzaamheden. Liefst zo min mogelijk bouwrommel, stof en lawaai. Wij begrijpen dat heel goed en treffen de juiste voorbereidingen voordat we beginnen. Door het afschermen van het deel van het huis waar de verbouwing plaats vindt bijvoorbeeld. Ook denken we vooraf goed na over inzet van prefabricage. Dit verkort de bouwtijd en verhoogt de totale bouwkwaliteit.

Welke plannen u ook heeft, Installatiebedrijf A van Berkel is voor al deze klussen een betrouwbare en deskundige partner.

Timmerwerk

IMG_0040Wij kunnen voor u de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden verrichten.

Of het nu gaat om interieur of exterieur, aanbouw en verbouw of juist de keuken of een maatwerk inbouwkast…wij verzorgen het geheel voor u.

Ons bedrijf heeft een ruime ervaring met het vervaardigen van maatwerk oplossingen voor particulieren en  bedrijven. U kunt bij ons terecht voor al uw timmerwerk, want met onze creativiteit, motivatie en ervaring is geen klus ons te gek.

Dakconstructies

gebogen dakHet plaatsen van een dakkapel of de bouw van een compleet nieuwe dakconstructie, letterlijk werk op hoog niveau.

Installatiebedrijf A van Berkel & Zn heeft er in de loop der jaren inmiddels een ruime ervaring mee opgedaan. Ook als het gaat om de renovatie van bestaande daken.

Bent u op zoek naar een nieuwe (houten) dakconstructie? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij leveren prachtig maatwerk in hout, maken compleet nieuwe houten dakconstructies. Met zorg, liefde en een perfecte afwerking. Zoekt u kwaliteit? Wij zouden het fijn vinden als u ons een gelegenheid geeft te laten zien wat wij kunnen met hout!

Wij helpen u ook graag bij de inschatting of de houten dakconstructie in uw woning het best compleet nieuw gemaakt kan worden, of met enkele aanpassingen geheel of deels gerestaureerd of gerenoveerd. Wat uw wens ook is, wij kunnen het maken.