Sanitair

sanitairU wilt een mooie badkamer waarin u heerlijk kunt ontspannen. Onder de douche, in bad met bubbels, helemaal zoals u het wilt. Voor zo’n badkamer bent u bij ons aan het juiste adres.

De afgelopen jaren is er een grote trend in badkamers ontstaan. De badkamer mag gezien worden. Het is niet meer de ruimte waarin men alleen een douche neemt of zijn tanden poetst. Tegenwoordig is de badkamer een ontspanningsruimte waarin men zich in alle rust wil kunnen opfrissen. Sanitair is dan ook iets heel persoonlijks.

In uw eigen stijl

sanitair-badkamerBadkamers zijn er in alle stijlen te realiseren. Van strak tot kleurrijk en van klassiek tot landelijk. Dit geldt natuurlijk ook voor het toilet. Hier wordt ook véél meer aandacht aanbesteedt dan in vroegere jaren. Zoals een hangend toilet of een mooi toiletmeubel.

Toiletcombinaties, douchebakken, stoomcabines, baden, wastafels, bad meubels, kranen, enzovoorts. Installatiebedrijf A van Berkel & Zn levert en plaatst álles.

Onze vakkennis bespaart u heel wat zorgen.

Ook alle voorbereidende werkzaamheden kunt u aan ons toevertrouwen, zoals het verplaatsen of aanleggen van waterleidingen en riolering.