CV Installaties

cv-ketel-noord-brabantGoed advies is belangrijk bij de aanschaf van een CV Installatie. De keuze voor aanschaf van een CV ketel of verwarming is lastig en maakt u niet dagelijks. Er zijn verschillende soorten CV ketels met allemaal specifieke eigenschappen en niet iedere CV ketel is geschikt voor uw situatie. Laat u daarom goed adviseren door onze vakmannen. Zij weten alles over de techniek, temperatuur en kwaliteit. In ons assortiment vindt u CV ketels van diverse A-merken, er is altijd een ketel die bij u past.

Installatie door de vakman

cvketelMaar met de aanschaf van een CV ketel alleen bent u er nog niet. De CV ketel moet nog geïnstalleerd worden. De erkende gecertificeerde vakmannen van Installatiebedrijf A. van Berkel & Zn installeren uw nieuwe cv-ketel.

Wilt u thuis zorgeloos kunnen genieten van warm water en warmte?
Neem voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak, contact met ons op.

Onderhoud

loodgieter-cursusVoor het voorkomen van storingen en het behoud van uw cv-installatie is regelmatig onderhoud van belang. Een CV ketel is een slim apparaat dat er voor zorgt dat u warm water en een comfortabele warmte in uw woning heeft. Door periodiek onderhoud voorkomt u dat deze verkeerd is ingeregeld en dat onderdelen van uw CV ketel verroesten of onnodig slijten. Tevens werkt een goed onderhouden cv-ketel zuiniger en worden eventuele defecten tijdig opgemerkt.

Wilt u een goed onderhouden cv ketel? Vraag dan een onderhoudscontract aan.

Dan hebt u geen omkijken meer naar het onderhoud en weet u altijd waar u aan toe bent. Wij maken afhankelijk van uw installatie een contract op maat. Uw installatie wordt gecontroleerd op slijtage en onderdelen worden preventief vervangen indien nodig.