Loodwerk Nieuwerkerk aan den IJssel

Als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf voor uw loodwerk Nieuwerkerk aan den IJssel , dan bent u bij A van Berkel aan het juiste adres. Wij zijn in 1916 opgericht te Rotterdam. Door de jaren heen hebben wij door verschillende werkzaamheden en projecten veel ervaring opgedaan. Daardoor zijn wij inmiddels in staat om elke klus professioneel voor u uit te voeren.

Waarom loodwerk Nieuwerkerk aan den IJssel ?

Loodwerk wordt gebruikt voor vele verschillende doeleinden, zoals het afdichten van daken en het gecontroleerd afvoeren van regenwater. De montage en verwerking van loodwerk Nieuwerkerk aan den IJssel vereist dan ook het juiste vakmanschap. Lood is een duurzaam materiaal en heeft weinig onderhoud nodig, mits het vakkundig en op de juiste manier is aangebracht. Bij de verwerking van lood kunt u denken aan de nok van een puntdak, loodslabben langs een plat dak, kozijn of dakkapel of loketten langs de schoorsteen. De dikte van het lood kan verschillen en is afhankelijk van de toepassing. Dankzij onze jarenlange ervaring met werkzaamheden wat betreft loodwerk Nieuwerkerk aan den IJssel weten wij precies welke soort en maat lood het beste is voor een bepaalde toepassing. Zo kunnen wij zo efficiënt mogelijk te werk gaan.

Meer informatie over loodwerk Nieuwerkerk aan den IJssel ?

Bent u toe aan een nieuwe dakgoot, regenpijp of gaat u verbouwen? Installatiebedrijf A van Berkel is u graag van dienst. Voor meer informatie of advies kunt u contact met ons opnemen, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.