Lood en Zinkwerk

Lood en zink wordt al sinds jaar en dag gebruikt voor veel verschillende doeleinden ten behoeve van het afdichten van daken en het gecontroleerd afvoeren van regenwater. De montage en verwerking vereist de juiste vakmanschap. Lood en zink zijn duurzame materialen en hebben weinig onderhoud nodig, mits deze vakkundig door Installatiebedrijf A van Berkel zijn aangebracht.

Bij de verwerking van lood moet u denken aan de nok van een puntdak, loodslabben langs een plat dak, kozijn of dakkapel en loketten langs de schoorsteen. De dikte van het lood kan verschillen en is afhankelijk van de toepassing.

De meest bekende toepassingen van zink zijn dakgoten, hemelwaterafvoeren en zijkanten van dakkapellen. Zink is een materiaal dat in allerlei vormen toegepast kan worden. De unieke kenmerken van zink zorgen voor de juiste uitstraling van oude en nieuwe gebouwen. Als u eens iets anders wilt, is gevelbekleding of dakbedekking van zinkwerk misschien iets voor u.

Bent u toe aan een nieuwe dakgoot, regenpijp of gaat u verbouwen en overweegt u gebruik te gaan maken van bovenstaande materialen? Installatiebedrijf A van Berkel is u graag van dienst.